Om oss

Biler, kvalitet og kompetanse.

Gjøvik Bilsenter AS er eiet og drevet av personer med mange års erfaring innen bilsalg og detaljsalg.

Vi tilbyr et stort utvalg av nyere bruktbiler samt at ved hjelp av våre partnere i og utenfor Norge vil vi kunne tilby våre kunder et meget variert og bredt spekter av kjøretøy. Her skal man kunne finne bilen / kjøretøyet man ønsker seg.

Våre partnere både i og utenfor Norge er selskaper og personer med høy kompetanse og erfaring fra bilbransjen og dette er noe som gjør oss sikre på at vi kan lever produkter av høy kvalitet. Vi satser først og fremst på et bredt utvalg av mestselgende og anerkjente merker som Audi og VW, BMW, Mercedes, med mer..

Av andre produkter slik som Dekk og Felger, glass og utstyr forøvrig, samarbeider Gjøvik Bilsenter AS med noen av de mest anerkjente på det Nordiske marked noe som er viktig for våre kunders sikkerhet og tilfredshet med produktene.

Kontroller og Forsikringer

Gjøvik Bilsenter AS bytter også inn biler og kjøper fra private, og det er en selvfølge at de også blir sjekket på lik linje med våre importbiler angående kjørelengde, tilstand og servicehefte. Videre har vi et samarbeide med anerkjente verksteder som også vil gi våre kunder en trygghet når de handler sin drømmebil hos oss. Gjøvik Bilsenter AS tilbyr alle kunder å ta med en tilleggsforsikring fra en av våre samarbeidspartnere på forsikring, dette slik at du som kunde kan føle deg helt trygg på at akkurat din bils garanti er like godt tatt vare på som om du kjøpte den ny hos merkeforhandler.

Finansiering og lån og leasingavtaler

Gjøvik Bilsenter AS samarbeider med de fleste finansinstitusjoner og vil derav kunne gi akkurat deg som kunde en skreddersydd løsning om det så er lån /leasing kortsiktige eller langsiktige løsninger. Når du har funnet ditt produkt kan du være sikker på at vi gjør alt for at du velger den løsningen som passer deg og ditt behov.

Bilhold

Det er viktig å vedlikeholde din bil, for å opprettholde driftssikkerheten, men også for å ivareta bruktbilverdien. Gjøvik Bilsenter AS har gjennom avtaler med meget kvalifiserte verksteder mulighet for å hjelpe akkurat deg som kunde med å sikre ditt bilhold slik at dette blir i varetatt.

Våre lokaler

Gjøvik Bilsenter AS holder til i Thomasdalen 12 i Gjøvik. Det er meget lett adkomst og vår 1200 kvm store forretning med utstilling av biler både inne og ute ønsker deg hjertelig velkommen til en bilprat. Vi avtaler også med deg som kunde visninger prøvekjøringer utover våre vanlige åpningstider.

Åpningstider
Mandag – Fredag: 10.00 – 16.00
Lørdag og Søndag – Etter avtale

Vi er tilgjengelig på telefon mellom kl 09:00 og 20:00 alle dager, også Lørdag / Søndag.